Vinter

12-Januar-2020

Travlhed

Så er ferniseringen overstået hos Galleri Wenneberg. Der skulle være forår i galleriet, så blomsterne er med til at give lys og farve.
Nu hænger de der så - blomsterne - hos Galleri Wenneberg v Gl Køgegård i Køge. De hænger her til d 20/3, så besøg gerne det meget stemningsfyldte galleri i skoven - de har åbent fredage-søndage.
I denne måned holder Portalen i Hundige temaudstilling over “Digte”. Her har jeg to billeder hængende sammen med Greve Kunst. Mine billeder er malet over sangen af Sebastian “Vårvise” og et digt jeg selv har lavet.
Portalen har afviklet sin allerførste censurerede
udstilling, hvor jeg var heldig at få et billede gennem nåleøjet.
Jeg har sammen med Coloritterne været i Jylland, hvor vi var inviteret til at vise vores teknikker hos Kunstskolen Annes Atelier. Det var en dejlig tur med inspirerende samtaler med de andre kunstnere.
Nu er vinteren jo over os - den er grå og våd igen i år. Det betyder masser af arbejde i mit mikro-atelier. Jeg maler op til kommende udstillinger og så venter nogle bestillinger.
Nu kommer marts måned snart - og Art Nordic slår dørene op. I vil kunne finde mig på stand 77 i år.
Til maj har vi så Greve Kunstrute igen, hvor jeg ligesom mange andre kunstnere i kommunen, vil åbne dørene for besøgende. I er velkomne.

En stille stund før stormen - fra Art Nordic

Så er udstillingen i Bolig- &Transportministeriet klar til fernisering

Syrenerne er nu flyttet til deres nye hjem i Norge